Holivudski Velikani Mole Se Za Dušu Mrkve

Video: Holivudski Velikani Mole Se Za Dušu Mrkve

Video: Holivudski Velikani Mole Se Za Dušu Mrkve
Video: Домовой/ 2019/ Фильм HD 2024, Rujan
Holivudski Velikani Mole Se Za Dušu Mrkve
Holivudski Velikani Mole Se Za Dušu Mrkve
Anonim

Vruće molitve za pokoj duše mrkve i rajčice šapnula je holivudska glumica Drew Barrymore prije nego što je sjela za stol. To se ponavlja svaki dan.

Naglašava povrće jer ne voli ubijati životinje. Međutim, također vjeruje da povrće nosi dušu za koju biste se trebali moliti prije nego što ga pojedete.

To je posebno smetalo muškarcima koji su jeli s njom, jer su s nestrpljenjem iščekivali trenutak kada će Drew skupiti svoje lijepe ruke u molitvi i početi izgovarati svoju tihu molitvu.

Međutim, ona to radi samo za povrće, s voćem, a ne toliko ceremonijom. Vjerojatno ili misli da nemaju dušu ili misli da ako previše priča, jednostavno neće imati vremena za jelo.

Holivudska ljepotica Natalie Portman također ističe voće i povrće. Toliko je ekstremna u svom vegetarijanstvu da ne želi osjetiti miris proizvoda koji se odnose na životinje - mlijeko, maslac, sir ili jaja. I možda zato uvijek izgleda predivno.

Kim Basinger poznata je i po ljubavi prema voću i povrću, a čak je i postala ovisna o njima Alec Baldwin tijekom svog braka.

Ovo je možda jedino zajedničko, osim njihove kćeri Ireland. Jer Alec i dalje voli jesti svježe voće poput Kimija.

Preporučeni: